3M™ Partnership

Permanento is er trots op om zowel partner van 3M™ als 3M™ Preferred Converter te zijn. 3M Preferred Converter

Dit betekent dat we door 3M™ zijn geselecteerd als een van hun beste converterpartners. Deze status heeft Permanento verdiend door een sterke relatie met 3M™ op te bouwen. Expertise aan te tonen in zowel 3M™-producten als conversieprocessen en door met succes oplossingen te produceren voor klanten die hun innovatieve materialen gebruiken.

Permanento gebruikt al meer dan 60 jaar 3M™-producten en is sinds de start van het programma 20 jaar geleden erkend als een 3M™ Preferred Converter. Onze enorme conversiemogelijkheden in combinatie met 3M™-materialen hebben ons in staat gesteld om hoogwaardige, op maat gemaakte componenten te produceren die in veel industrieën worden gebruikt.

Permanento werkt nauw samen met de 3M™ materiaalspecialisten, deze samenwerking resulteert in kosteneffectieve materiaaloplossingen voor uw toepassingen die wij aanbevelen en samen met u testen.

Elke divisie van Permanento houdt een inventaris bij van veel van de meest populaire 3M™-materialen. Bovendien zijn we bekend met hun aanwezigheid in de verschillende landen of regio's. Dit zorgt voor een snelle doorlooptijd van monsters, prototypes en componenten.

Alle Sales Engineers van Permanento volgen trainingen bij 3M™. Tijdens deze trainingen krijgen ze gespecialiseerde training over het productportfolio van 3M™. Met deze uitgebreide kennis van 3M™-producten kunnen we complementaire substraten voorstellen. Evenals het inzetten van de beste methoden voor het omzetten van deze materialen naar voor u samengestelde producten.